Sunday, May 20, 2012

Family traits.....




Yeah, I found this cute and simple blog! Her mom is a blogger and a few minutes ago I knew that the daughter is also a blogger! Hikhik, I'm too excited to explore this girl's blog! 

This is the mom's blog here.


Click at the image in order to visit this cute girl's blog!

Ps: Like mother, like daughter.....

9 comments:

  1. Yup.. Their face are almost similar.. :-)

    ReplyDelete
  2. lets advertising ur blog at caerwhizz.net..hari2 ade =)

    ReplyDelete
  3. Omg, I was surprised to see this after my mom told me about this post. Hahahaha.

    Totally appreciate it! Thank you so much!! <33 :')

    ReplyDelete
  4. Alahai sis...blog anak akak pulak masuk sini ya...tak terucap! thank you sooo much!
    p/s: masa nak g KT, I was thinking of you n Shafiq, tapi kami pergi dah tengahari sampai jer ngam2 time dia untuk masuk interview, then we have to rush back..insyallah ada rezki kita jumpa..kena gi waktu santai2 baru bleh enjoy.

    ReplyDelete
  5. salam Ayuni...lama akak tak drop komen kat sini..singgahnya selalu..

    06/05 baru nie macam ternampak Ayuni n Shafiq kat Mydin Mall..akak nak tegur tapi was-was..last..korang berdua berlalu sepi aje dan akak masih lagi berfikir 'ayuni ke bukan..ayuni ke bukan.'hehe.. tapi bila tengok pic kat blog Eqbal Zack..confirm la..mmg ayuni..rugi pulak tak tegur..

    ReplyDelete
  6. comel nyeeee. sweet sgt. ;)

    ReplyDelete
  7. saya ketua kampung membuat lawatan mengejut di malam hari :)

    ReplyDelete
  8. wah!! mak anak blogger memang best.leh share ideas

    ReplyDelete

Salam, thank you very much for speaking your mind..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...