Monday, July 23, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari....


 
 
Hm, rest time! As I feel so sleepy and don't want to sleep in this lab, I went to this blog and found a segment. Actually she is one of the GSF members and always coming to this blog. So, as to support her first segment. I want to join too.
 

Syarat-syarat penyertaan :
1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe

I am a blogger from Pahang, Temerloh, actually.  Right now, I am everywhere, hikhik.....


Dear Miss Ayu, I already followed you...and I want to tag all the GSF members.That's all.....

Ps: If you all want to join this segment, click at the banner.

39 comments:

  1. o..blogger dari pahang.. :)
    nur dari perak.. :)

    ReplyDelete
  2. Owh blogger dari Pahang rupanya...

    ReplyDelete
  3. salam. sy dh follow balik blog kak. btw, nk join ni jugak lah. *mode blogaholic*

    ReplyDelete
  4. oo from pahang..hehe..jauh tu dari selangor. ;-)..tq dear support segmen ayu ;-)..t ayu list warna hijau ya ;-)

    ReplyDelete
  5. ooo, ayuni ni dri tmerloh pahang.. samalah mcm roomaate lyla.. :)


    selamat bersegmen dn slm ramadan..

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan & salam perkenalan dari Johor..

    ReplyDelete
  7. wooohooo! blogger pahang in the house yooo!!!

    ReplyDelete
  8. apa khaabar org pahang?ekekkeek

    ReplyDelete
  9. pahang mari. hihi.. GSF memang supportive. :)

    ReplyDelete
  10. Salam. nak tumpang promote boleh? http://unitednationsofnekoneko.blogspot.com/p/kamus-rofiqi.html

    Tq.. :D

    ReplyDelete
  11. owh...pahang mari nih :)
    ai nun jauh dr Perlis.hikhikhik

    ReplyDelete
  12. selmt bersegmen ayuni.. deqla pun dah join.. lmbt ayuni join..tertinggal ketapi ke? hihi...good luck!

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen ye.rajin betul

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  15. hehe....rase2nyer GSF semua awal2 dah kena tag....hihi...gud luck org pahang :0

    ReplyDelete
  16. muja rasa ok je gune t3 mycin tu untuk kulit berminyak,, tapi lagi bagus srtakan sekali dngan facial cleanser yang reduce acne tu,,, :D

    ReplyDelete
  17. salam ramadhan,

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


    ooo pahang rupanya=)

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen ayuni..sy dh join jgk aritu...

    ReplyDelete
  19. hai ayuni akak blogger dr kedah...selamat bersegmen yer :))

    ReplyDelete
  20. sy pun join segmen ayu ni...
    sy blogger sarawak.. :D

    ReplyDelete
  21. owhh org pahang kew..hehee slamat bersegmen sis :)

    ReplyDelete
  22. sy pn join segmen ni...sy blogger perak

    ReplyDelete
  23. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  25. salam kenalan dari chik as..kedah mariii

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  26. sy dari pahang..htpp://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  28. baby singgah follow sini dr segmen sama,

    ReplyDelete
  29. Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  30. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete
  31. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete
  32. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam, thank you very much for speaking your mind..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...